Kosten uitvalscherm Amersfoort

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een uitvalscherm in Amersfoort?

De kosten van een uitvalscherm in Amersfoort zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de breedte van het scherm, de bediening en de montage. Dit wordt hieronder kort toegelicht. 

Breedte

De breedte van ramen varieert vaak van 1 tot 4 meter breed. Daarom is de prijs van een uitvalscherm afhankelijk van het formaat van de ramen bij uw huis. De gemiddelde kosten liggen tussen de €170 en €690. 

Bediening

Bij een uitvalscherm is het mogelijk om voor een handmatige of elektrische bediening te kiezen. De prijs voor de bediening is afhankelijk van uw keuze. Wanneer u voor luxe en gemak wilt gaan, kunt u het beste voor de elektrische bediening gaan. De kosten hiervoor liggen echter wel hoger dan voor de handmatige bediening. Indien u een lager budget heeft, is de handmatige bediening een goede optie. De gemiddelde kosten van de bediening van uitvalschermen liggen tussen de €35 en €250.

Montage

Bij de aanschaf van een uitvalscherm kunt u ervoor kiezen om deze zelf te installeren. Het is echter ook mogelijk om een monteur in te schakelen die het uitvalscherm voor u installeert. De montagekosten zijn afhankelijk van uw keuze. De gemiddelde kosten hiervoor liggen tussen de €120 en €200.

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een uitvalscherm in Amersfoort en wilt u weten welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo profiteert u snel van de voordelen van een uitvalscherm!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.