Kosten zonnescreen Soest

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Soest?

De kosten van een zonnescreen kopen in Soest zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het gaat hierbij om de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder toegelicht. 

Zonwering

Kosten screens in Soest

De kosten voor een screen zijn voornamelijk afhankelijk van het formaat van de screens. De prijs hangt dus af van het schermformaat dat bij de ramen van uw huis past. De gemiddelde kosten voor het formaat van screens liggen tussen de €150 en €270. 

 

Bediening

U heeft bij het kopen van screens de keuze uit handmatige of elektrische screens. Wilt u meer luxe en gemak? Dan kunt u het beste voor elektrische screens kiezen. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten. De gemiddelde kosten voor de bediening van screens liggen tussen de €35 en €360.

 

Montage

U kunt ervoor kiezen om de screens zelf bij u thuis te monteren. Dit kunt u echter ook overlaten aan een monteur. In dat geval weet u zeker dat de screens op de juiste manier worden geïnstalleerd. Laat u het plaatsen van de zonwering over aan een monteur? Houdt u dan rekening met een kostenplaatje van ongeveer €100 tot €150. 

 

Wat is het meest geschikt voor uw huis?

Wilt u graag een zonnescreen kopen in Soest en daarom weten welke mogelijkheden het meest geschikt zijn voor uw huis? Bij Heinen Zonwering is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen om een kostenplaatje te ontvangen van de verwachte kosten van uw zonwering. Profiteer zo snel van de voordelen van screens als zonwering!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Soest.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen