Kosten zonnescreen Putten

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een screen in Putten?

De kosten van een zonnescreen in Putten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn: de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Wij leggen deze factoren hieronder voor u uit. 

Wat kost een screen in Putten?

De prijs van de breedte van de zonnescreens hangt af van het schermformaat dat passend moet zijn bij de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs ligt tussen de €150 en €270. 

Als u een zonnescreen in Putten wilt kopen, heeft u keuze uit twee verschillende soorten bedieningen. U kunt kiezen uit een handmatige of elektrische bediening. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar luxe en gemak, raden wij u aan om voor een elektrische zonnescreen te gaan. U moet echter wel rekening houden met hogere kosten die verbonden zijn aan de elektrische screen. De handmatige zonnescreens zijn relatief goedkoper in prijs dan de elektrische screens. Hiervan ligt de prijs tussen €35 en €360. 

Wanneer u een zonnescreen koopt, heeft u twee opties voor de montage. U kunt ervoor kiezen om de zonwering zelf bij u thuis te monteren óf u kunt een monteur de montage laten uitvoeren. Als u voor een monteur heeft gekozen, heeft u voor 100% de garantie dat uw zonnescreen op de juiste manier wordt gemonteerd. De prijs van deze dienst varieert tussen de €100 en €150.

 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een zonnescreen in Putten, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om te achterhalen wat het exacte kostenplaatje is van de zonnescreen voor uw huis. U weet daardoor wat de verwachte kosten zijn en u kunt sneller genieten van de voordelen van uw zonnescreen!

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Putten.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen