Kosten zonnescreen Nijkerk

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Nijkerk?

De kosten van zonnescreen kopen in Nijkerk hangen af van een aantal factoren, namelijk uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder leggen we dit voor u uit.

Zonwering

Wat kost een screen in Nijkerk?

De prijs voor de breedte van zonnescreens is afhankelijk van het formaat dat passend is bij de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs voor het formaat van screens ligt tussen de €150 en €270. 

Bij het kopen van screens heeft u de keuze uit handmatige of elektrische screens. Indien uw voorkeur uitgaat naar meer luxe en gemak, kunt u het beste voor elektrische screens kiezen. Echter, hierbij moet u rekening houden met hogere kosten. De gemiddelde prijs voor de bediening van screens ligt tussen de €35 en €360. 

Bij de aankoop van screens kunt u de zonwering zelf bij u thuis monteren. Een andere optie is om dit over te laten aan een monteur. Daardoor heeft u 100% de garantie dat de zonwering op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Wilt u het plaatsen van de screens overlaten aan een monteur? Dan kunt u rekening houden met een kostenplaatje van ongeveer €100 tot €150.

Welke screen past bij uw huist in Nijkerk?

Wilt u graag een zonnescreen voor uw huis in Nijkerk en bent u benieuwd welke mogelijkheden het beste bij uw huis passen? U kunt bij Heinen Zonwering een vrijblijvende offerte aanvragen om een indicatie te krijgen van de kosten die u voor de zonwering kunt verwachten. Zo profiteert u snel van de voordelen van zonnescreens!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Nijkerk.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen