Kosten zonnescreen Baarn

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een zonnescreen in Baarn?

De kosten van een zonnescreen hangen af van een aantal factoren, namelijk de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder kort toegelicht.

Breedte

De prijs die u voor de breedte van zonnescreens betaalt, hangt af van het schermformaat dat passend is bij de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs voor het formaat van screens ligt tussen de €150 en €270.

Bediening

U heeft bij het kopen van screens de keuze uit handmatige of elektrische screens. Heeft u de voorkeur voor meer luxe en gemak? Dan kunt u het beste voor elektrische screens kiezen. Houdt u hierbij echter wel rekening met hogere kosten dan bij handmatige screens. De gemiddelde kosten voor de bediening liggen tussen de €35 en €360.

Montage

Bij de aankoop van screens kunt u ervoor kiezen om de zonwering zelf bij u thuis te monteren. U kunt dit echter ook overlaten aan een monteur, waardoor u 100% de garantie heeft dat de zonwering op de juiste manier wordt geplaatst. Laat u het over aan een monteur? Dan kunt u rekening houden met een kostenplaatje van ongeveer €100 tot €150. 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een zonnescreen en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Dat is goed om te horen! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van zonnescreens!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Baarn.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.