Kosten zonnescreen Amersfoort

Heinen zonwering

Een screen kopen in Amersfoort?

De kosten van screens in Amersfoort zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de breedte, bediening en montage. Hieronder wordt dit kort toegelicht.

Breedte

De breedte van elke raam varieert vaak van 1 tot 3 meter. Daarom hangt de prijs van de screens af van het schermformaat dat u nodig heeft voor uw huis. De gemiddelde kosten liggen tussen de €150 en €270.

Bediening

Bij zonnescreens heeft u de keuze uit handmatige of elektrische bediening. Wanneer u voor lagere kosten wilt gaan, is handmatige bediening een goede optie. Indien u toch liever meer luxe wilt, dan is de elektrische bediening zeker een aanrader. De keuze uit beide bedieningsmogelijkheden is ook van invloed op de kosten van de zonnescreen. De gemiddelde kosten liggen tussen de €35 en €360.

Montage

U heeft de keuze om de zonnescreens zelf te monteren of over te laten aan een monteur. In het geval dat u het liever door een monteur wilt laten doen, kan dit extra kosten bedragen. Hierbij kunt u denken aan een bedrag tussen de €100 en €150.

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in een screen kopen in Amersfoort en wilt u weten wat het beste bij uw huis past? Dat is goed om te horen! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Zo kunt u snel profiteren van de voordelen van zonnescreens!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of knikarmschermen?

Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.