Kosten markiezen Barneveld

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een markies in Barneveld?

De kosten van de markiezen in Barneveld zijn afhankelijk van de breedte, de bediening en de montage. Daarnaast is de prijs gebonden aan het type markies model dat u kiest en het materiaal dat u wilt voor de bovenkap. Dit leggen wij hieronder voor u uit.

markiezen

Breedte

De breedte van een raam verschilt vaak van 1 tot en met 5 meter. Om deze reden is de prijs van uw markies afhankelijk van de breedte van de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs ligt tussen de €340 en €750. 

Bediening

Tijdens het kopen van een markies in Barneveld, kunt u kiezen voor een handmatige bediening. In deze situatie kunt u de markies met behulp van een handslinger openen en sluiten. Heeft u de voorkeur voor luxe en gemak? Dan kunt u kiezen uit een elektrische of draadloze bediening. Indien u over een elektrische bediening beschikt, heeft u een schakelaar waarmee u de markies opent en sluit. Als u kiest voor een draadloze bediening, kunt u door middel van een afstandsbediening of uw mobiel bepalen wanneer u de markies kunt openen of sluiten. De prijs van de bediening van de markies hangt af van uw keuze. De gemiddelde prijs van de bediening ligt tussen de €35 en €250.

Bovenkap markies

De prijzen van uw markies zijn afhankelijk van het materiaal dat u kiest voor de bovenkap. U kunt kiezen uit de volgende materialen:

  • Aluminium
  • Conifeer
  • Hardhout

Wanneer u voor zo min mogelijk onderhoud wilt gaan, raden wij aan om voor een aluminium bovenkap te kiezen. Echter, u moet er rekening mee houden dat de kosten van een aluminium bovenkap hoger zijn dan die van een bovenkap van naald- en hardhout. De gemiddelde kosten van een bovenkap variëren tussen de €110 en €320. 

Montage

U kunt ervoor kiezen om de markies zelf in uw huis te installeren wat lastig en zwaar kan zijn óf u kunt het overlaten aan een monteur die de markies makkelijk en snel bij u thuis kan installeren. Wanneer u kiest voor een monteur, heeft u voor 100% de garantie dat uw markies op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. De gemiddelde montagekosten liggen tussen de €80 en €150. 

Wat past het best bij uw huis?

Heeft u interesse in het kopen van een markies in Barneveld en wilt u weten welke keuze het best bij uw huis past? Bij Heinen Zonwering krijgt u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Op deze manier weet u precies welke kosten u kunt verwachten en profiteert u snel van de voordelen van onze markies!

Wenst u toch liever een ander type zonwering, zoals een rolluik of zonnescreen?

Kijkt u dan op: Zonwering Barneveld.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen