Markiezen Barneveld

Heinen zonwering

Markiezen kopen in Barneveld?

Wilt u in de zomer genieten van het warme weer, maar wenst u wel goede bescherming? Dan is een markies een goede optie als zonwering! Door een markies kunt u langer buiten in de zon genieten. Dit komt doordat de markies u de mogelijkheid biedt om in de schaduw te zitten wanneer de temperaturen stijgen en u verkoeling zoekt. 

Hebben de bovengenoemde redenen er al voor gezorgd dat u een markies in Barneveld wilt kopen en bent u nieuwsgierig naar de kosten en de rest van de voordelen van onze markiezen? Wij informeren u graag!

markiezen

Wat is een markies en wat zijn de voordelen?

Het verschil tussen een markies en andere type zonweringen is dat de markies een mooie en klassieke uitstraling heeft. Dit zorgt ervoor dat uw huis meer warmte en gezelligheid uitstraalt. De markies is rond en heeft een doek dat vaak wordt gecombineerd met houten onderdelen. 

Een groot voordeel van de markies is dat de zonwering niet alleen de zon van bovenaf kan blokkeren, maar ook vanaf de zijkant. In vergelijking tot andere zonweringen is dit ook het onderscheidende kenmerk van de markies. Daarnaast kan de markies niet alleen voor meer schaduw in uw tuin zorgen, maar ook voor meer verkoeling in uw huis. Op deze manier heeft u een verkoelend huis en kunt u na een warme zomerdag ook in huis nagenieten. 

Wij bieden op maat gemaakte markiezen van hoge kwaliteit die gemakkelijk in uw huis geïnstalleerd kunnen worden. U kunt hiervoor bij Heinen Zonwering het best terecht!

 

Uit welke markies modellen kunt u kiezen?

Zou u graag een markies als zonwering willen kopen? Dan heeft u keuze uit 3 verschillende markies modellen. De modellen zijn: 

  1. Het standaard model
  2. Het klapmodel 
  3. Het petmodel

 

Wanneer u zoveel mogelijk zonlicht wilt tegenhouden, kunt u het beste kiezen voor een standaard markies model. Omdat het standaardmodel een lage uitval heeft, kunt u niet onder de zonwering doorlopen. Dit betekent dat het standaard markies model het meeste zonlicht tegenhoudt. Daarentegen valt het klapmodel iets hoger dan het standaard markies model. Wenst u toch liever een makkelijke doorloop bij het kopen van een markies? Dan raden wij het petmodel aan. Bij dit type model kunt u gemakkelijk onder de zonwering doorlopen. 

 

Materiaal van de bovenkap

Als u ervoor kiest om een markies te kopen, is het verstandig om deze te voorzien van een bovenkap. Hierdoor vouwt u het markiesdoek gemakkelijk op om het doek beter te beschermen tegen slecht weer. Voor de bovenkap heeft u keuze uit de volgende type materialen:

  • Naaldhout
  • Aluminium
  • Hardhout

 

Kosten markiezen

De prijzen van een markies zijn afhankelijk van de factoren: de breedte, de bediening en de montage. Daarbij is de prijs afhankelijk van het type model dat u kiest en het materiaal van de bovenkap dat u nodig heeft. We informeren hier meer over de kosten. 

 

Wat past het best bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd geraakt in het kopen van een markies in Barneveld en wilt u graag weten welke opties het best bij uw woning passen? Bij Heinen Zonwering kunt u via onze vrijblijvende offerte achterhalen wat de exacte kosten zijn voor uw huis. Zo bent u op de hoogte van het kostenplaatje en kunt u sneller profiteren van de voordelen van een markies!

Heeft u toch interesse in een ander type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Neem dan een kijkje op: Zonwering Barneveld.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen