Kosten knikarmscherm Putten

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm in Putten?

De kosten van een knikarmscherm in Putten zijn afhankelijk van uw keuze betreft de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder lichten we dit kort toe.

uitvalscherm - kosten uitvalscherm

Wat kost een knikarmscherm?

De prijs van een knikarmscherm is afhankelijk van het formaat dat past bij uw huis. Om deze reden kan de prijs verschillen. De kosten van een knikarmscherm liggen hiervoor tussen de €650 en €1.300. 

Wanneer het gaat om de bediening van de zonwering kunt u kiezen uit een handmatige of elektrische knikarmscherm. De kosten die u betaalt voor de bediening van deze zonwering hangen af van uw keuze. Heeft u de voorkeur voor luxe en gemak? Dan raden wij een elektrische scherm aan. Houdt hierbij wel rekening met de hogere kosten die eraan verbonden zijn. De handmatige knikarmschermen zijn daarentegen goedkoper dan de elektrische schermen. De prijs hiervoor varieert tussen de €35 en €400.

Tijdens de aankoop van uw knikarmscherm kunt u ervoor kiezen om de zonwering zelf bij u thuis te monteren. Anderzijds kunt u de montage laten uitvoeren door onze monteur. Als u voor een monteur kiest, heeft u 100% de garantie dat uw knikarmscherm op de juiste manier wordt geplaatst. Hiervoor ligt de prijs tussen de €200 en €300.

 

Welke optie past het best bij uw huis?

Wilt u graag een knikarmscherm kopen in Putten, maar bent u benieuwd naar de mogelijkheden die het beste bij uw huis passen? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u via onze vrijblijvende offerte achterhalen wat de exacte kosten zijn voor uw huis. Zo bent u op de hoogte van het kostenplaatje en kunt u sneller profiteren van de voordelen van een knikarmscherm!

Heeft u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Neem dan een kijkje op: Zonwering Putten.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen