Kosten knikarmscherm Nijkerk

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm in Nijkerk?

De kosten van een knikarmscherm kopen in Nijkerk zijn afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit lichten we hieronder kort toe.

zonneschermen

Wat kost een knikarmscherm in Nijkerk?

De breedte van een raam varieert per huis. Hierdoor zijn de kosten van een knikarmscherm afhankelijk van het formaat dat geschikt is voor de ramen van uw huis. Indien uw huis over grotere ramen beschikt, kunt u hogere kosten verwachten dan bij kleinere ramen. De gemiddelde kosten van een knikarmscherm liggen tussen de €650 en €1.050.

Bediening

Voor de bediening van de zonwering heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische knikarmscherm. De prijs die u voor de bediening betaalt, is afhankelijk van uw keuze. Gaat u liever voor meer luxe en gemak? Dan is een elektrische knikarmscherm een aanrader. Houdt u hierbij echter rekening met hogere kosten dan bij een handmatige knikarmscherm. De gemiddelde prijs voor de bediening van een knikarmscherm ligt tussen de €35 en €250.

Montage

Bij het kopen van een knikarmscherm kunt u ervoor kiezen om deze zelf bij u thuis te installeren. Een alternatief is echter om dit over te laten aan een monteur. Een monteur weet immers exact hoe de zonwering bij u thuis geïnstalleerd moet worden. Wilt u een monteur inschakelen voor het plaatsen van uw knikarmscherm? Houdt u dan rekening met extra kosten van ongeveer €120 tot €200.

 

Wat past het beste bij uw huis in Nijkerk?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een knikarmscherm in Nijkerk en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies welk kostenplaatje u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van knikarmschermen. 

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Nijkerk.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen