Kosten knikarmscherm Baarn

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm in Baarn?

De kosten van een knikarmscherm zijn afhankelijk van uw keuze voor de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Dit wordt hieronder kort toegelicht.

Breedte

De prijs voor een knikarmscherm is onder andere afhankelijk van het formaat dat passend is bij uw huis. Dit maakt dat de prijs van een groot of klein zonnescherm ook verschilt. De gemiddelde kosten van een knikarmscherm zijn ongeveer €650 tot €1.050.

Bediening

Voor de bediening kunt u kiezen uit een handmatig of elektrisch knikarmscherm. Gaat uw voorkeur uit naar meer luxe en gemak? Dan kunt u het beste voor een elektrische bediening voor de zonwering kiezen. Houdt u echter wel rekening dat de kosten voor elektrische bediening hoger liggen dan voor handmatige bediening. U betaalt voor de bediening gemiddeld €35 tot €250.

Montage

U kunt ervoor kiezen om uw knikarmscherm zelf bij u thuis te monteren. Dit kunt u echter ook overlaten aan een monteur. Het voordeel aan een monteur is dat u 100% de garantie heeft dat de zonwering in één keer goed wordt geplaatst. Kiest u ervoor om de zonwering door een monteur te laten plaatsen? Houdt u dan rekening met een kostenplaatje van €120 tot €200. 

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een knikarmscherm in Baarn en wilt u weten welke opties het beste bij uw huis passen? Wij helpen u graag! Bij Heinen Zonwering kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen om het exacte kostenplaatje voor uw huis te achterhalen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van knikarmschermen!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Kijkt u dan hier: Zonwering Baarn.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.