Kosten knikarmscherm Amersfoort

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het aanschaffen van een knikarmscherm in Amersfoort?

De kosten van de knikarmschermen zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de breedte, bediening en montage. Hieronder wordt dit kort toegelicht.

Breedte

De kosten van knikarmschermen zijn onder andere afhankelijk van de breedte die u nodig heeft. Daarom verschilt de prijs van een groot of klein zonnescherm ook. De gemiddelde prijs van een knikarmscherm bedraagt €650 tot €1.050.

Bediening

Bij een knikarmscherm kunt u kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Wanneer u liever voor voordelig gaat, is handmatige bediening een goede optie. Indien u toch naar meer luxe en gebruiksgemak verlangt, kunt u het beste voor elektrische bediening kiezen. De prijs van de bediening van uw knikarm zonnescherm is afhankelijk van uw keuze. U betaalt gemiddeld tussen de €35 en €250.

Montage

U heeft bij uw aanschaf van een knikarmscherm de keuze om deze zelf te monteren of het over te laten aan een monteur. Indien u ervoor kiest om het door een monteur te laten installeren, kan dit extra kosten bedragen. Hierbij kunt u denken aan kosten van €120 tot €200.

Wat past het beste bij uw huis?

Bent u na het lezen van de voordelen geïnteresseerd in het kopen van een knikarmscherm en wilt u weten welke opties het beste bij uw terras passen? Goed om te horen! Bij Heinen Zonwering kunt u een offerte aanvragen om de exacte kosten voor uw terras te achterhalen. Zo weet u precies wat voor kosten u kunt verwachten en kunt u snel profiteren van de voordelen van een knikarmscherm!

Wilt u toch liever een andere type zonwering, zoals rolluiken of screens

Kijkt u dan hier: Zonwering Amersfoort.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.