Kosten knikarmscherm Almere

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een knikarmscherm in Almere?

De kosten van het kopen van een knikarmscherm in Almere hangen af van uw keuze. Dit gaat om de keuzes van de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Hieronder wordt dit kort toegelicht.

uitvalscherm - knikarmscherm

Kosten knikarmscherm Almere

De prijs van een knikarmscherm is afhankelijk van het formaat dat bij uw huis past. Hierdoor kan de prijs verschillen. De kosten van een knikarmscherm variëren namelijk tussen de €650 en €1.300. 

Voor de bediening van de zonwering heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische knikarmscherm. De kosten die worden betaald voor de bediening van deze zonwering zijn dan ook afhankelijk van uw keuze. Indien u de voorkeur heeft voor luxe en gemak, raden wij daarom een elektrisch knikarmscherm aan. U moet hierbij wel rekening houden met de hogere kosten die eraan verbonden zijn. Daarentegen zijn de handmatige knikarmschermen goedkoper dan de elektrische knikarmschermen. De prijs hiervoor ligt tussen de €35 en €400.

Wanneer u een knikarmscherm koopt, heeft u twee opties. U kunt er namelijk voor kiezen om de zonwering zelf bij u thuis te monteren óf u kunt de montage laten uitvoeren door onze monteur. Als u voor een monteur kiest, heeft u 100% de garantie dat uw knikarmscherm op de juiste manier wordt geplaatst. De gemiddelde prijs hiervoor ligt tussen de €200 en €300.

 

Welke optie past het best bij uw huis?

Wilt u graag een knikarmscherm kopen in Almere, maar bent u benieuwd naar de beste mogelijkheden voor uw huis? Wij helpen u graag. Bij Heinen Zonwering kunt u via onze vrijblijvende offerte achterhalen wat de kosten zijn voor uw huis. Zo bent u op de hoogte van het exacte kostenplaatje en kunt u sneller profiteren van de voordelen van een knikarmscherm!

Wilt u toch liever een ander type zonwering, zoals rolluiken of zonnescreens?

Bekijk dan: Zonwering Almere

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen