Kosten screen Barneveld

Heinen zonwering

Wat zijn de kosten van het kopen van een screen in Barneveld

De kosten van onze zonnescreens in Barneveld zijn afhankelijk van de breedte, de bediening en de montage van de zonwering. Deze factoren worden hieronder kort toegelicht.

Zonwering

Wat kost een screen in Barneveld?

De prijs die wordt gehanteerd voor de breedte van de zonnescreens, is afhankelijk van het schermformaat dat past bij de ramen van uw huis. De gemiddelde prijs hiervoor ligt tussen de €150 en €270.

Wanneer u overweegt om een zonnescreen in Barneveld te kopen, heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische screen. Gaat uw voorkeur vaak naar luxe en gemak? Dan raden wij aan om voor een elektrische screen te gaan. Als u voor deze optie gaat, houd u dan rekening met dat er hogere kosten aan verbonden zijn. De handmatige screens zijn goedkoper dan de elektrische screens. De prijs hiervan varieert tussen €35 en €360. 

Tijdens de aankoop van de zonnescreens kunt u ervoor kiezen om de zonwering zelf bij u thuis te monteren óf kunt u de monteur de montage uit laten voeren. Indien u voor een monteur kiest, heeft u 100% de garantie dat de zonnescreen op de juiste manier wordt geplaatst. Hiervoor ligt de prijs van de dienst tussen de €100 en €150. 

 

Welke screen past het beste bij uw huis?

Bent u inmiddels al enthousiast geworden over zonnescreens in Barneveld, maar bent u benieuwd naar de opties die het beste bij uw huis passen? Bij Heinen Zonwering is het mogelijk om hiervoor een vrijblijvende offerte aan te vragen waarmee u de nauwkeurige kosten voor uw huis achterhaald. Hierdoor bent u bekend met de kosten en kunt u snel genieten van de voordelen van de zonnescreens!

Wenst u toch liever een ander type zonwering zoals rolluiken of knikarmschermen?

Neem dan een kijkje op: Zonwering Barneveld.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of de kosten van uw geplande bouw of verbouw, neem dan contact op of vul ons offerte-formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons een reactie.

    Prijs berekenen