Rolluiken

Buiten zonwering

Maak van uw huis een thuis

Rolluiken van top kwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

Geen last meer van slapeloze nachten door de warmte of het geluid van buiten, beschermt tegen inbraken en tegen hevige weersomstandigheden? Een rolluik van Heinen Zonwering is dan de beste oplossing.

Voor alle soorten buitenzonwering kunt u ons inschakelen. Of het nou gaat om de vervanging van een rolluik of het installeren van een compleet nieuw zonnescherm. Bij Heinen Zonwering staat de klant centraal. Wij zijn meedenkend en streven altijd naar het beste resultaat!

Zonwering

Heinen zonwering, Uw
Zonwering dealer

Een gezellig samenzijn met familie en vrienden in de tuin, terwijl u ondertussen heerlijk geniet van de warme zon en het zonlicht. Het enige wat echter nog ontbreekt is de juiste bescherming tegen de zon om op een warme dag niet geheel weg te branden.

Een zonwering biedt hiervoor de oplossing. Niet alleen biedt het meer schaduw en de nodige bescherming tegen lichtinval. Ook zorgt de zonwering voor meer verkoeling in uw huis.

Wilt u graag een zonwering kopen voor meer bescherming en schaduw tijdens warm weer? Bij Heinen Zonwering heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende type zonweringen en modellen.

Zonwering

Zonwering van topkwaliteit, gemaakt op maat en perfect gemonteerd. Bij Heinen Zonwering gaan we voor het beste resultaat.

U kunt stellen dat buitenzonwering haast onmisbaar is in ieder huis. Buitenzonwering houdt zonlicht tegen doordat het aan de buitenkant van de ramen wordt geplaatst. Dit maakt dat buitenzonwering u beschermt tegen zonlicht en warmte, waardoor u een stuk gemakkelijker warme temperaturen doorkomt. Bovendien zorgt buitenzonwering voor meer verkoeling. Binnen én buiten uw huis.

Voordelen zonwering

  • Zonwering zorgt voor een aangenamere temperatuur in huis.
  • Zonwering geeft een sfeervolle toevoeging. 
  • Zonwering is energiebesparend.
  • Zonwering is privacy verhogend.
  • Zonwering kan dienen als inbraakpreventie.
  • Zonwering zorgt voor geen verkleuring van interieur

Soorten zonwering

U heeft bij buitenzonwering de keuze uit diverse type zonweringen, namelijk rolluiken, screens en zonneschermen. Onze zonwering is perfect windbestendig, robuust, duurzaam en zeer elegant. Bovendien wordt u bij ons altijd voorzien van op maat gemaakte zonwering van hoge kwaliteit. Dit geheel afgestemd op uw wensen en ideeën voor het huis.

Prijzen zonwering

De prijzen voor buitenzonwering heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Het ene type buitenzonwering is simpelweg duurder dan het andere. Heeft u een beperkt budget, maar wilt u wel gegarandeerd een effectieve buitenzonwering? Kies dan voor bijvoorbeeld een uitvalscherm. Door de eenvoudige constructie ligt deze prijs laag. De montage is een factor van hoe de prijs wordt vastgesteld. Een andere factor is de bediening. De goedkoopste mogelijkheid is handmatig. Een duurdere optie is elektrische bediening. Heb je meerdere buitenzonwering en wilt u deze allemaal bedienen? Dit kan ook, als u kiest voor elektrische bediening met afstandsbediening. Hier zit wel een hoger prijskaartje aan.

Wilt u advies welke type buitenzonwering het beste past bij uw huis en uw budget? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u geheel vrijblijvend advies, zodat u een stap verder bent bij het beschikken over een zonwering in huis.